ronaldo tröja i mitt i veckan
نوشته شده توسط : malinda9n

Detta var tappning Wenger, i mitt i veckan, efter 4-1 Champions League vinna över AZ Alkmaar: 'Vi växer från spel till spel Vi blir ronaldo tröja starkare från spel till spel och det är viktigt att hålla den attityden att utvecklas och förbättras, spela för varje. andra och bli ännu bättre. Vi måste tro på vår framtid. '

Det finns en doft av VALRÖRELSE om detta. Om Barack Obama anklagas för styrande Amerika av tal, billiga fotbollströjor kan Wenger laddas med att jaga troféer av vältalighet. Förutom att han har haft massor av engelska metall: tre Premier League-titlar, med två League och FA-cupen dubbel. Frågan är inte om han kan konvertera romantik i silver men om han kan göra det nu på längst gränser sina egna estetiska principer.

En dag människor kommer fotbollströjor barn att sluta säga Arsenal saknar 'erfarenhet' att verkligen hertig ut med Manchester United och Chelsea. En dag kommer de att behöva, eftersom det inte längre tvätta. Det ögonblicket närmar sig snabbt. Nasri, Cesc Fabregas, Robin van Persie och resten av konstellationen kommer inte att tillåtas att citera barcelona tröja omogenhet som ett försvar bortom slutet av denna säsong.

Helt enkelt, kan du inte kvalificera sig för de sista 16 i Champions League 10 år i rad och fortfarande vara ett pågående arbete. Inte heller kan man skjuta upp framtiden när ni säger, som Wenger gjorde på onsdag: '?. Har jag någonsin haft så många alternativ som många messi tröja på den kreativa sidan Absolut inte' Detta är modig, därför att han måste veta att det kommer att citeras tillbaka på honom om han kommer upp tom igen i maj. Han måste inse också att Fábregas och Van \u0026 nbsp; Persie inte vill fortsätta att vara ledarna för en scout pack slåss mot en armé.

En personlig reservation om denna fas av Wengers spel förändrande regera i engelsk fotboll är att han kan ha tagit en lysande idé till en ohanterlig extrem, och lämnade Arsenal kort av krigare att plocka laget upp och driva den framåt, som Patrick Vieira och Emmanuel petit gjorde. Att lägga till lager av skönhet, Wenger köpte Andriy Arshavin. Men skicklighet är inte ryska mest talande bidrag. Mer värdefulla är hans kunskap, sin världslighet, hans slughet.





:: برچسب‌ها: ronaldo tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 1086
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: